Hodnocení MéHo BloGísQu xD

26. dubna 2009 v 20:30 | *Sw{EE}t*Qu{EE}n* |  OuR Cenky

1. Prvý dojem : 10/10 -Som očarenáá :P
2. Design : 10/10 - Proste skvelýý ! :)
3. Menu : 10/10 - Prehľadnéé,proste super ;-)
4. Články : 10/10 - Je ich veľa, saméé animácie a rôzne obráázky, proste úžas ;)
5. Aktivnost : 10/10 - Aktivnosť je skveláá ! :P
Spolu : 50/50 !! Gratulujem :) Plný počet ;)

Hodnocení od:Nikki

Moc ti děkuju xDDDD
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

HmMMm ty seš ae ...... MucQ {Doplňte vhodné slovo místo těch teček xD}

Sladkej xD
Perfektní xD
BEJK xDD
Zlobíívej xD
Úchyák x( xD
DiWoCh xD x)

Komentáře

1 lllllllll lllllllll | 26. dubna 2009 v 20:30 | Reagovat

prosím ťa hlasni sem.... tebe to nezaberie veľa času ale mne to veľmi pomože..ak mas cas mozes heplnut a poslat to aj inde...bola by som rada keby si to aj ty das na blog aby mi hlasovali a ludia od teba....ked budes ty potrebovat s niecim pomoct/hlasovanie  a pod. )toež rada pomozem...prepac za otravovanie a dakujem ...
moj blog : www.nasatriedaxx.blog.cz

hlasni tu ↓↓↓↓↓

http://ext6.nivea.sk/2009_04_nvy_clip/view.php?id=9f2a4c3c74f86b70cd84c2eeb764eade349d199c

2 Miss Janet Miss Janet | Web | 26. dubna 2009 v 20:31 | Reagovat

Pěknýý

3 ->K@j{!}n[q]@<33* ->K@j{!}n[q]@<33* | Web | 26. dubna 2009 v 20:31 | Reagovat

Ahooj =))
Máš hezkýý blog!! x**
Jukni pls na můj,juu ?! =)..
Plomiin neviděla jsem reklamy! =)

4 beba beba | Web | 26. dubna 2009 v 20:32 | Reagovat

plisky nemohla by si mi pomoct s blogom
(odpis)

5 !!!L@dy D!f! !!! !!!L@dy D!f! !!! | Web | 26. dubna 2009 v 20:34 | Reagovat

jou ...uz sem si you pridala

6 Dada Dada | Web | 26. dubna 2009 v 20:38 | Reagovat

Ahoj chceš ohodnotit blog?nebo udělat záhlaví nebo ikonku?či semnou spřátelit?vše a více najdeš na mém blogu měj se:)a stav se!:)

7 !!!L@dy D!f! !!! !!!L@dy D!f! !!! | Web | 26. dubna 2009 v 20:52 | Reagovat

mas u me diplík

8 !!!L@dy D!f! !!! !!!L@dy D!f! !!! | Web | 26. dubna 2009 v 20:55 | Reagovat

jou  :-D

9 !!!L@dy D!f! !!! !!!L@dy D!f! !!! | Web | 26. dubna 2009 v 20:59 | Reagovat

pls hlasnes for me??? pls budu ti mooocinky vdecna tady:http://nice4me.blog.cz/0904/2-kolo-sonb#komentare
diiki zatim paa

10 [A]vR_i_LQa$ [A]vR_i_LQa$ | Web | 26. dubna 2009 v 21:38 | Reagovat

byla jsem Aff na vašem blogu... sem i na tvém?

11 MrS DiAmOnD MrS DiAmOnD | Web | 27. dubna 2009 v 7:11 | Reagovat

Vyměníš ikonku?

12 romca tvoje -SB- romca tvoje -SB- | Web | 27. dubna 2009 v 8:34 | Reagovat

silno moc suhlasim s hodnotenim :D

13 RomiQ tvoje -SB- RomiQ tvoje -SB- | Web | 27. dubna 2009 v 9:54 | Reagovat

mam na teba prosbu
zmenila som si prezyvku tak si ma premenuj....dik :)

14 !!!L@dy D!f! !!! !!!L@dy D!f! !!! | Web | 27. dubna 2009 v 14:11 | Reagovat

mno agooj
jakpak se mas?ja celkem fine a co school ??
a to hodnoceni for tvuj blogis je uplne bombovy mas proste klaasnej blocek mnooo  :-D

15 Lus.ynKa--♥♥♥Tvoje SBénko♥♥ Lus.ynKa--♥♥♥Tvoje SBénko♥♥ | Web | 27. dubna 2009 v 14:59 | Reagovat

Ahojky,velmi se omlouvám,že jsem nepřišla v sobotu,jak jsem to slíbila,ale učila jsem se a zítra píšeme dvě prověrky z F a z Z a ještě já píšu z D,ptz z Dějáku propadám,tak se učím bo jsem venku :-D  :-x  :-) A chci tě pozvat,na můj blog je tam bleskovka ;-) neber to jako reklamu,jen ti to řikam,abys jsi nepřišla když to už je ukončení,no,ale to bleskovka bude do zítra,pak až budeme mít zítra ve škole informatiku,tak to ukončim  :-)
A já mizim pp  :-D  8-)  :-)

16 {Princess} <3 {Princess} <3 | Web | 27. dubna 2009 v 15:47 | Reagovat

ahoj nechceš spriateliť a vimenit ikonku????

17 Kawaii <3 Kawaii <3 | Web | 27. dubna 2009 v 15:48 | Reagovat

ahoj mevieš kde sa stahuje pismo do photofiltre???a nechceš spriateliť???

18 Sima > esbééénko Sima > esbééénko | Web | 27. dubna 2009 v 18:22 | Reagovat

Souhlasim:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama